VOORWAARDEN VAN VERKOOPMeer informatie
BOEK ONLINE KLIK HIER     ****     BOEK ONLINE KLIK HIER     ****     BOEK ONLINE KLIK HIER

Geofrafische ligging

Entre-Deux is een groen vakantieoord, officieel uitgeroepen tot creoolse bestemming. Het heeft heel veel te bieden. U zult zich verbazen over de typische creoolse houten woningen, de bloeiende tuinen en niet te vergeten de hartelijke ontvangst.Er zijn veel wandel- en trekmogelijkheden. Voor verschillende wandelroutes is Entre-Deux het vertrekpunt. Dit biedt de mogelijkheid om zo het Zuiden van la Réunion te ontdekken en de natuurlijke rijkdom die deze streek te bieden heeft.

Het dorp is gelegen op 400 meter hoogte, 15 minuten van de hoofdstad van het zuiden, Saint Pierre. Deze stad is zeker een bezoek waard. U vindt er niet alleen zandstrand en een blauwe oceaan, Saint Pierre ligt ook nog eens aan de voet van het Nationaal Park. De stad heeft ook een jachthaven, er zijn volop winkelmogelijkheden en op zaterdag is er een fleurige en bonte markt. Deze vrolijke en ontspannen stad blijft ook ’s avonds en ’s nachts levendig.

Breng ook eens een bezoek aan de westkust, op 30 minuten afstand. Bijvoorbeeld Saint Gilles met zijn witte zandstranden. Verdere bijzienswaardigheden zijn de vulkaan en de lavastromen, het ongerepte zuiden of trek er eens een dagje op uit de bergen in naar Cilaos. Deze plaats is beroemd om zijn warmwaterbronnen, wijn en linzen.

Dimitile Hôtel auf Google Map

Route beschrijving

Vanaf het vliegveld Roland Garros in Saint Denis : Volg richting Le Port Saint Paul Saint Pierre. Na Saint Louis net na de brug over de rivier : afslag Entre Deux Op het verkeersplein rechtuit.

Vanaf het vliegveld Pierrefond Saint Pierre : Volg de route richting noord tot u bij de snelweg aan komt. Hier vian het viaduct oversteken op het verkeersplein volgt u richting Entre Deux
We kunnen u op aanvraag ophalen op het vliegveld Pierrefond.

DIMITILE HOTEL ****
30 rue du Bras Long 97414 ENTRE-DEUX
(Sud/Ouest de la Réunion)
Tel. : (+262) 0262 39 20 00
Fax : (+262) 0262 24 70 11

Ontvangst | Hotel en prijzen | Werkbijeenkomsten en vergaderingen
Restaurant | Geografische ligging | Contact | Colofon
Voorwaarden van verkoop